Simon Sæter - Serviceleder 

                 simon@tv-as.no / 97 18 58 69

Service/ vedlikehold

Våre teknikere har bred erfaring på alle typer boligaggregat/ ventilasjonssystem. Vi utfører service og reparasjoner effektivt til en konkurransedyktig pris. Vi bytter kulelagre i de fleste viftemotorer, fremfor å bytte hele motoren. Bra for miljøet og lommeboka. Vi tilbyr årlig vedlikeholdsavtaler til alle privatkunder, sameier og borrettslag. Med de fleste slite-deler på lager får vi hurtig i stand ditt ventilasjonsanlegg.

Balansert ventilasjon

For deg som:

  • Ønsker et lunere og sunnere inneklima.
  • Planlegger etterisolering, utskifting av vinduer eller andre oppgraderingstiltak.
  • Ønsker at luften filtreres før den slippes inn.
  • Er plaget av allergi eller astma, og er sensitiv for støv.

Et godt inneklima er like viktig om du bygger nytt hus, eller oppgraderer bygningskroppen i eksisterende bolig. Med balansert ventilasjon gjenvinnes opptil 85% av varmen i boligen. Vi monterer ventilasjonsanlegg i nybygg og eksisterende boliger. Vi hjelper deg med smarte løsninger for kanalføringer. Vi tilbyr total-løsninger om ønskelig, hvor vi bistår med snekkerarbeid, hulltaking i betong og elektrikerarbeid via våre samarbeidspartnere.

For eksisterende boliger dekker enova 10% av regningen opptil 100.000kr frem til 01. Oktober 2023. Etter oktober minskes støtten til 5% inntil 100.000kr ved ettermontering av balansert ventilasjon.

Filter

Vi har lagerført de fleste filtersett til ditt ventilasjonsanlegg. Utsalg fra våre lokaler i Industriveien 39a. Vi tilbyr filteravtaler for større forsendelser til sameier/ borrettslag. Vi tilbyr filter til store og små næringslokaler.

Romventilatorer

Ettermontering av balansert ventilasjon er ikke alltid like enkelt i eksisterende boliger. Vi tilbyr løsninger med mekanisk og/ eller passiv ventilasjon i yttervegg som en nødløsning for et bedre inneklima. Våre ventiler er støydempet mot utemiljøet. Mekaniske ventiler (romventilatorer) har varmegjenvinning.

Baderom

Vi monterer baderomsvifter etter ditt behov i eksisterende boliger. Om du har balansert ventilasjon eller ikke, må fuktig luft ut av huset for å unngå skader over tid. 

Kjøkken

Teknisk Ventilasjon AS monterer alle typer kjøkkenhetter, kjøkkenventilatorer og avkast til ditt nye eller eksisterende kjøkken. Vi unngår kald-ras ved bruk av tilbakeslagsspjeld. Riktig valg av spjeld er viktig om din bolig er værutsatt for å unngå klapre-støy ved mye vind.

Garasje

En tørr og frostfri garasje er viktig for bygningskroppen, og utstyr som lagres i garasjen. Vi har løsninger både med ventilasjon og avfuktning.